Skip links

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren, voluit Polyvinylchloride vloeren, zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze synthetische vloerbedekkingen zijn ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn, met een breed scala aan designs die de uitstraling van natuurlijke materialen zoals hout, steen en keramiek nabootsen.

Alles van A tot Z geregeld met onze legservice

Naast het aanbieden van PVC vloeren tegen scherpe prijzen, bieden wij ook een professionele legservice aan. Ons team van ervaren installateurs zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer perfect wordt geplaatst, met minimale overlast voor uw dagelijkse activiteiten. Onze legservice is snel, efficiënt en wordt uitgevoerd met de grootste zorg, waardoor u gegarandeerd tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Voordelen van PVC vloeren

 PVC vloeren bieden tal van voordelen die ze aantrekkelijk maken voor een breed publiek:

  1. Duurzaamheid: Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, wat ze ideaal maakt voor gebieden met veel verkeer.
  2. Waterbestendigheid: In tegenstelling tot traditionele houten vloeren, kunnen PVC vloeren goed tegen vocht en water, waardoor ze geschikt zijn voor keukens, badkamers en kelders.
  3. Onderhoudsgemak: Deze vloeren zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, een regelmatige veeg- en dweilbeurt is voldoende om ze in topconditie te houden.
  4. Comfort: PVC vloeren bieden een zacht loopoppervlak dat minder hard is dan traditionele harde vloeren, wat bijdraagt aan comfort bij langdurig staan of lopen.
  5. Geluidsisolatie: Dankzij de zachte samenstelling bieden ze uitstekende geluidsdempende eigenschappen.

Installatie en toepassingen De installatie van PVC vloeren is relatief eenvoudig en kan vaak zonder professionele hulp worden uitgevoerd, afhankelijk van het type verbindingssysteem (klik of lijm). Deze veelzijdigheid maakt PVC vloeren geschikt voor bijna elke binnenruimte, waaronder woningen, kantoren, winkels, scholen en ziekenhuizen.

Milieu-impact en duurzaamheid Moderne PVC vloeren zijn ontworpen met oog voor ecologische duurzaamheid. Vele fabrikanten produceren nu producten die vrij zijn van ftalaten en andere schadelijke stoffen, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en minder milieubelasting.

Conclusie Of u nu op zoek bent naar een vloer die zowel stijlvol als praktisch is, PVC vloeren bieden een uitstekende keuze die de tand des tijds zal doorstaan. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen PVC vloeren vele jaren een prachtige en functionele aanvulling zijn op elk interieur.

Deze website gebruikt cookies
Chat openen
1
Chat met ons 👋